plainblack.com
Username Password
search
Bookmark and Share
View All Tickets
filePump doesn't include collateral (images)  (#12187)
Issue

As described here http://www.webgui.org/wiki/filepump


But it doesn't. No files get submitted to that directory, thus you cannot use the described mechanism.

Comments
perlDreamer
0
7/7/2011 3:02 pm
To be clear:

You built a FilePump bundle, using static files in the filesystem, assets and external URLs.

You built the bundle.

And when you try to use parts of it via the FilePump macro, the files in the bundle were not there.

Does that describe what you've done and what you saw?
koen
0
7/7/2011 3:24 pm
I even went through the trouble of looking in the directory on the filesystem and the files (collateral) where not copied from assets nor from external urls.
perlDreamer
0
7/7/2011 3:42 pm
Which version of WebGUI was this?
koen
0
7/7/2011 4:19 pm
7.9.28
perlDreamer
0
7/10/2011 8:58 pm
Using 7.9.32 (which doesn't matter much because there were no patches between .28 and .32), I was able to get a file from the filesystem.  However, if the URI for the file to add to the bundle does not have a scheme (which is require), it doesn't give a warning.

Nor did fetching a file via http seem to work for downloading an image.
Details
Ticket Status Pending  
Rating0.0 
Submitted Bykoen 
Date Submitted2011-07-07 
Assigned To unassigned  
Date Assigned2019-05-22 
Assigned By 
Severity Critical (mostly not working)  
What's the bug in? WebGUI Stable  
WebGUI / WRE Version  
URLuse/bugs/tracker/12187
Keywords
Ticket History
7/7/2011
8:24 PM
Pending koen
7/7/2011
8:02 PM
Feedback Requested perlDreamer
7/7/2011
7:50 PM
Ticket created koen
© 2019 Plain Black Corporation | All Rights Reserved