plainblack.com
Username Password
search
Bookmark and Share

    
Goto page «Previous Page   1 2    Next Page»

New site

User bsweb
Date 10/18/2011 3:06 pm
Views 992
Rating 0    Rate [
|
]
Previous · Next
User Message
perlDreamer

How about posting the template URL from the pastebin for us to look at?

--- (Edited on 11/7/2011 11:23 am [GMT-0800] by perlDreamer) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
bsweb

I do not have a URL.  I am using a workstation.

--- (Edited on 11/7/2011 2:13 pm [GMT-0600] by bsweb) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
bsweb

Sorry for all the short messages.

Actually, after messing with the template a little more, it seems like it's just not picking up anything from the css.  I checked and double checked the path.  It is correct. Anything different I need to do for this to show up? 

--- (Edited on 11/7/2011 2:30 pm [GMT-0600] by bsweb) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
Klaus

When pasting something - your template or css code - to the pastebin.com website and click on submit you're on a new page. Copy and post the URL of this pasdtebin.org page here so we can have a look on it.

--- (Edited on 7-November-2011 22:13 [GMT+0100] by Klaus) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
bsweb

Sorry.  I'm new to pastbin too. My link is:

http://pastebin.com/h6hyuGv7

--- (Edited on 11/7/2011 3:18 pm [GMT-0600] by bsweb) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
bsweb

I have figured out most of my issue.  It was in the css scripting.  I didn't have ^ in where they belonged so nothing was formatting or showing correctly.

My only issue now is I have a gray square on top of part of my page when viewing in a browser.  I have checked both the my template and css scripting.  I see nothing there to bring it into the page.  If a do a properties on it while in the browser, it shows the path as \\localhost\extras\opaque.gif

I cannot find this anywhere and I'm not sure what it belongs to or why it is in my page.  Anyone know anything about this file or image?

--- (Edited on 11/10/2011 2:41 pm [GMT-0600] by bsweb) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
derrickhawkins

How do you install WebGUI onto a server? I have my own domain with full access. i uploaded the tar and unzipped it. it makes a folder WebGUI but that's it. HELP!

--- (Edited on 2/7/2012 5:29 pm [GMT-0600] by derrickhawkins) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
roryzweistra
Go to this page: http://www.webgui.org/download and figure out if you want to do a source install or a WRE install.

For both options there are links with instructions.

Cheers


On Feb 8, 2012, at 12:29 AM, <hawk66871@gmail.com> wrote:

derrickhawkins wrote:

How do you install WebGUI onto a server? I have my own domain with full access. i uploaded the tar and unzipped it. it makes a folder WebGUI but that's it. HELP!

--- (Edited on 2/7/2012 5:29 pm [GMT-0600] by derrickhawkins) ---



http://www.webgui.org/etcetera/new-site/16

--

WebGUI
http://www.webgui.org

--- (Edited on 2/8/2012 1:55 am [GMT-0600] by Visitor) ---



Back to Top
Rate [
|
]
 
 
     Goto page «Previous Page   1 2    Next Page»



© 2014 Plain Black Corporation | All Rights Reserved