plainblack.com
Username Password
search
Bookmark and Share
View All Tickets
Cannot view pending version tags  (#10316)
Issue

On CMSmatrix.org, some pending version tags cannot be displayed when an administrator tries to view the content.

I can reproduce the error by doing the following:

1. View my inbox on the site.

2. Click on the subject of an approve/deny email

3. The email provides me with a link to a new version tag to approve. I click it.

4. Now in the revisions screen, I see the content that is pending and I click on the view button.

5. I am presented with an error that says "The page you have requested does not exist. What would you like to do?" I have the option to add the missing page or go back to site.

When testing this, I created a regular user on CMSmatrix.org and then submitted news to the main CS on the home page. So, this news story was submitted correctly. I then logged into my admin account and attempted the steps above but could not view the pending submission.

Solution Summary
Passed the revision query param along in checkView, so that pending assets in the trash and clipboard can be viewed.
Comments
tavis.parker
0
5/5/2009 0:15 am
I checked this tonight and the news story was not posted. When I checked the inbox it does have a status of "completed". So, I'm not sure if maybe the CS hasn't updated itself with the new story yet or if the bug prevents the story from being posted when it's approved.

It's been somewhere around 5-6 hours since I approved it so that makes me think it's the later.
yhkhoe
0
5/7/2009 1:41 am
Feedback Requested by yhkhoe

The title of this bug report says 'Matrix 2.0', but from the description of this bug it seems to be pending CS posts/threads that can not be viewed. These have nothing to do with the Matrix 2.0 wobject.
Or do you have some other reason to believe the Matrix wobject on cmsmatrix.org is the cause of this problem.
If the bug is not in the CS or iin the workflow system than it should probably not be assigned to me.

Yung
tavis.parker
0
5/7/2009 2:06 pm
Yung, I apologize. I was going to post another matrix bug (which is why it said Matrix 2.0) and then decided to post this issue instead. (Since I'm not sure about all of the details of the new matrix issue yet.) Sorry about that.... my multi-tasking got the best of me!
perlDreamer
0
6/3/2009 4:42 pm
tavis, are you still having problems with this?
perlDreamer
0
6/3/2009 4:48 pm
Feedback Requested by perlDreamer
tavis.parker
0
6/5/2009 2:07 pm
Yes I went out today to try and view a pending version tag for approval and it will not let me view it and says it does not exist.
perlDreamer
0
8/5/2009 7:36 pm
I went through the database by hand, and there are no assets with dangling version tag.  Every version tag in assetData also exists in assetVersionTag.
perlDreamer
0
8/5/2009 11:27 pm
The problem appears to be Threads that are in the trash, and not committed.
perlDreamer
0
8/6/2009 12:54 pm
Fixed in 7.6.35, and 7.7.17
Resolved by perlDreamer
Details
Ticket Status Resolved  
Rating0.0 
Submitted Bytavis.parker 
Date Submitted2009-05-04 
Assigned To unassigned  
Date Assigned2009-05-07 
Assigned Bytavis.parker 
Severity Minor (annoying, but not harmful)  
What's the bug in? WebGUI Stable  
WebGUI / WRE Version 7.6.21  
URLbugs/tracker/10316
Keywords
Versioning
Ticket History
8/6/2009
5:54 PM
Resolved perlDreamer
6/5/2009
7:07 PM
Pending tavis.parker
6/3/2009
9:48 PM
Feedback Requested perlDreamer
5/7/2009
7:06 PM
Pending tavis.parker
5/7/2009
7:04 PM
Assigned to unassigned tavis.parker
5/7/2009
7:03 PM
Ticket edited tavis.parker
5/7/2009
6:41 AM
Feedback Requested yhkhoe
5/5/2009
5:15 AM
Assigned to yhkhoe tavis.parker
5/4/2009
8:09 PM
Ticket created tavis.parker
© 2019 Plain Black Corporation | All Rights Reserved