plainblack.com
Username Password
search
Bookmark and Share
View All Tickets
Widget Macro (syndication) - templateing broken  (#10095)
Issue

I can't get the widget macro templating to work properly.
The embedded code will not display templates alternative from those used on the site.

(also see: http://www.webgui.org/etcetera/widget-marco-syndication-macro---question)

Solution Summary
Comments
perlDreamer
0
4/14/2009 3:08 pm
I'll work on this
LoopSetShop
4
4/14/2009 3:31 pm
That would be fabulous. :))
perlDreamer
0
6/3/2009 4:28 pm
Fixed in 7.6.26 and 7.7.9
Resolved by perlDreamer
LoopSetShop
0
6/7/2009 6:41 am
Under 7.7.9 I can still not display a page, let alone a request tracker, with a different template from the one currently in use on my website for that page and tracker.

Do I need to fill in the macro in a new way?
perlDreamer
0
6/7/2009 10:35 am
Can you please paste in the macro code that you're using?
perlDreamer
0
6/10/2009 12:27 pm
I'm going to try closing this bug again.  If you're having problems, please continue to PM me on webgui.org, or start a thread in the discussion boards.  If we can duplicate your problem, we'll reopen this ticket with more details.
Resolved by perlDreamer
Details
Ticket Status Resolved  
Rating4.0 
Submitted ByLoopSetShop 
Date Submitted2009-04-03 
Assigned To unassigned  
Date Assigned2019-07-20 
Assigned By 
Severity Minor (annoying, but not harmful)  
What's the bug in? WebGUI Stable  
WebGUI / WRE Version  
URLbugs/tracker/10095
Keywords
Related Files
Ticket History
6/10/2009
5:27 PM
Resolved perlDreamer
6/7/2009
11:41 AM
Pending LoopSetShop
6/3/2009
9:28 PM
Resolved perlDreamer
4/3/2009
10:21 AM
Ticket created LoopSetShop
© 2019 Plain Black Corporation | All Rights Reserved